Carstyling - Új autó átvétel level: Ámon Olivér

Milliószor leírtam, hogy Ámon Olivér egy állat. Volt szerencsém ülni mellette, illetve mögötte, a drift bálnában és totál higgadtan terelte azt az óriási autót is. Körülbelül annyira rezzenéstelen arccal, mint ahogy a videóban áthajt az üvegen. Ne próbáljátok ki otthon! 

Bővebben...

Mert mindenki BMW-vel csinálja

Ráhangolódásként nézzük meg, mit tudott tavaly a gép. Aztán másszunk be alá. Hányszor nézegetünk ehhez hasonló videókat, hol istenítve, hol fitymálva a sofőrt és technikát?

Bővebben...

Aki szerint a Suzuki Swift nem strapabíró, az nézze meg ezt a videót

Nem kell neki brutál erős hátsókerekes Mercedes, a könnyű kis japán-magyar gépet is ügyesen dobálja. Ami állja a sarat, szó szerint. Szegény olyan kemény kiképzést kap, hogy szinte nézni is fáj, mégis pörög töretlenül, ezzel is alátámasztva azt a régi vélekedést, miszerint a Suzuki Swift benzinnel, olajjal, vízzel feltöltve

Bővebben...

Carro - Fiat Uno e Suzuki Swift se enfrentam em drift

Ao assistir o vídeo abaixo, muitas pessoas devem pensar que se trata de mais uma loucura protagonizada por jovens irresponsáveis com muito tempo livre. Porém, os dois protagonistas do vídeo sabiam muito bem o que estavam fazendo: são dois pilotos profissionais brincando de drift com carros dos anos 1990. No comando do Suzuki Swift 1.3 está o piloto Oliver Amon, enquanto o Fiat Uno 1.4 é guiado pelo seu amigo e Arpag Turoczi.

Bővebben...